گل چینی
گل چینی Snow-on-the Mountain گیاهی است یکساله و گرما دوست که بومی شمال امریکا می باشد. گل چینی در ابتدای رشد بصورت تک ساقه و بصورت راست و افراشته رشد می کند که به مرور شاخه های زیادی از ساقه آن منشعب می شود و برگهای سبز رنگ بیضی شکل دارد. حاشیه برگ های بالایی و رگ برگ های آن سفید است. این تلفیق و رنگ بندی زیبا باعث جذابیت دو چندان گل چینی می شود. این گل گلدهی طولانی ای دارد و تا شروع فصل سرما گل میدهد.جنبه زینتی بودن گل چینی بیشتر به دلیل ابلق بودن برگهای آن است که شبیه دسته ای از پرهای سفید، زیبا و خیره کننده میباشد. بطوری که از گل چینی به عنوان شاخه گل بریده در دسته گلها در زیباسازی فضای سبز، باغچه نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
تکثیر :
تکثیر گل چینی از طریق بذر می باشد. زمان مناسب برای کاشت این گل در شرایط گلخانه ای اواخر زمستان و در هوای آزاد در فصل بهار میباشد. بدین منظور پس از آماده سازی زمین محل کاشت و ایجاد زه کش مناسب، بذر گیاه در عمق 5 تا 10 میلیمتری خاک و فاصله 15 تا 30 میلیمتر قرار گرفته و بعد از پوشاندن بذر، بستر خاک محل کاشت بصورت بارانی آبیاری می شود. بهتر است بستر خاک محل کاشت تا زمان جوانه زدن بذر مرطوب نگاه داشته شود. بعد از گذشت 7 تا 14 روز گیاه جوانه زده و شروع به رشد می کند.
نور :
گل چینی در طی فرایند رشدی به مکانی با نور مستقیم آفتاب ( ۸-۶ ساعت در روز) نیاز دارد. مکان کم نور باعث تک رنگ شدن گل چینی می شود. بنابراین از کاشت گل چینی در مکان سایه خودداری کنید.
آبیاری :
گل چینی برای رشد ایده آل به آبیاری متوسطی نیاز دارد. آبیاری کم باعث رشد طولی و علفی گیاه می شود و در صورتی آبیاری بیش از اندازه، ریشه آنها خواهد پوسید.
دما :
گل چینی نسبت به سرما حساس است و در اثر سرمای زیاد و یخبندان از بین می رود بنابراین دمای مناسب و ایده آل برای رشد گل چینی 20 تا 30 درجه سانتی گراد میباشد.
خاک :
برای رشد به خاک سبک نیاز دارد. خاک باید از زهکشی مناسبی برخوردار باشد. گل چینی برای رشد ایده آل به خاک سبک با زهکشی مناسب نیاز دارد. برای سبک کردن خاک می توان به بستر کشت خاک برگ و پیت ماس اضافه کرد.
.:: بذر گل چینی با رنگ بندی های مختلف در فروشگاه کشاورزی سعید هم به صورت فله ای (برای حجم بالا) و هم به صورت بسته بندی 3گرمی (برای 1متر مربع) و بسته بندی شرکتی موجود میباشد. در پایان به دلیل انتخاب محصولات کشاورزی سعید از شما کمال تشکر را داریم. ::.