کلم قمری
کلم قمری Kohlrabi گیاهی است یکساله که بومی اروپا می باشد. کلم قمری خام دارای طعم تند می باشد که پوستی سفید، سبز کمرنگ و یا بنفش دارد و درون کلم قمری به رنگ سفید خامه ای می باشد. کلم قمری دارای طیف وسیعی از مواد با ارزش مس ، پتاسیم، آهن و کلسیم و حاوب ویتامین های ث – ب –آ می باشد. کلم قمری مناسب هوای خنک می باشد که بصورت پخته در غذاهای مختلف از جمله آش ، پلو و .. مورد استفاده قرار می گیرد.
تکثیر :
تکثیر کلم قمری از طریق بذر(مستقیم و غیر مستقیم) انجام می گیرد. بدین صورت که اغلب در اواسط اسفند در عمق 3-5 میلی متر در خزانه کشت می شود و بعد از 4-6 هفته به زمین اصلی منتقل می شود.
در خصوص کاشت مستقیم در اوایل بهار بعد از آماده سازی خاک بستر، بذرهارا جهت تسریع در جوانه زنی 24 ساعت خیسانده و در عمق 3-5 میلی متری و فاصله 40-30 سانتی متری کاشته و آبیاری انجام می گیرد. دمای جوانه زنی 21 تا 27 درجه سانی گراد می باشد. که بعد از گذشت 10 تا 15 روز جوانه ها شروع به رشد می کنند. در طول دوره رشد آبیاری بصورت متوسط و منظم انجام می گیرد و بعد از گذشت 40 روز زمان برداشت محصول فرا می رسد
نور :
کلم قمری برای رشد مناسب و ایده آل به نور افتاب کامل و رطوبت مناسب نیاز دارد و نسبت به سایه حساس است.
آبیاری :
کلم قمری برای رشد مناسب به آبیاری متوسط و منظم نیاز دارد و نسبت به آبیاری حساسیت زیادی دارد و در زمان آبیاری برای جلوگیری از احتمال بیماری های قارچی نبایستی بر روی برگ ها آب ریخته شود.
دما :
کلم قمری محصول مناطق خنک و معتدل می باشد و در دمای 15-20 درجه سانتی گراد برای رشد ایده آل و با کیفیت محصول مناسب است. و در دماهای بالاتتر از 24 درجه سانتی گراد رشد کلم قمری متوقف می شود.
خاک :
کلم قمری در تمام خاک ها رشد می کند ولی ترکیب خاکی غنی و حاصلخیز ، لومی شنی یا سیلتی لومی ، با زهکش بالا رشد خوبی دارد.
.:: بذر کلم قمری در فروشگاه کشاورزی سعید هم به صورت فله ای (برای حجم بالا) و همچنین بسته بندی های شرکتی عکس دار موجود میباشد. در پایان به دلیل انتخاب محصولات کشاورزی سعید از شما کمال تشکر را داریم. ::.