بادمجان سفید
بادمجان یا بادنجان سفید که به نام بادمجان ژاپنی هم شناخته می شود، یکی از میوه های تیره بادنجانیان است که در گروه سبزیجات قرار می گیرد و دارای دو نوع بادمجان سفید خوراکی و بادمجان سفید زینتی می باشد.
بادمجان سفید فواید زیادی برای بدن دارد که برای سلامتی، دیابت و پوست و مو بسیار مفید است.
تکثیر :
بادمجان سفید مانند سایر صیفی جات از طریق بذر ( کشت مستقیم و کشت غیر مستقیم) تکثیر می یابد. لازم به ذکر است که بذر بادمجان قلمی جهت جوانه زنی به یک دوره استراحت طولانی نیاز دارد. کشت مستقیم بعد از بر طرف شدن سرما در بهار انجام می گیرد و کشت غیر مستقیم در گلخانه نشا تهیه شده و به محض مساعد شدن هوا و بر طرف شدن سرما و همچنین پس از چهاربرگه شدن نشاها از خزانه خارج ساخته و در بستر کشتی که آماده شده است به فاصله ۷۵ سانتیمتر از یکدیگر روی ردیف ها نشاء می کنند.
برداشت بادمجان قلمی، از اواخر خردادماه آغاز می شود و تا اواخر مهرماه ادامه خواهد داشت .
نور :
بادمجان سفید گیاهی است آفتاب دوست که برای رشد و نمو به نور آفتاب کامل و گرما نیاز دارد
آبیاری :
بادمجان سفید برای رشد مطلوب و تولید با کیفیت به آبیاری متوسط و منظمی نیاز دارد، بنابراین بین فواصل آبیاری نبایستی بستر خاک خشک شود. چون تنش آبی و ک دوره خشکی شدید باعث ریزش گل ها و میوه ها می شود.
دما :
بادمجان سفید در مناطق گرمسیر رشد خوبی داشته و به سرما حساس می باشد بنابراین دمای مناسب جهت جوانه زنی بذر بادمجان قلمی ۲۲ تا ۲۵ درجه سانتی گراد و بهترین دما جهت رشد این گیاه دمای بین 26 تا 32 درچه سانتی گراد است.
خاک :
خاک مناسب برای کشت بادمجان قلمی خاک سبک عمیق، حاصلخیز ، شنی و رسی با زهکش مناسب می باشد.
.:: بذر بادمجان سفید در فروشگاه کشاورزی سعید به صورت بسته بندی های شرکتی عکس دار موجود میباشد. در پایان به دلیل انتخاب محصولات کشاورزی سعید از شما کمال تشکر را داریم. ::.